Retourneren

Retourneren binnen de afkoelperiode.

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Berenpop tegels en sanitair BV reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Als consument heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering.
Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk.
Het product kan alleen:

  1. Ongebruikt 
  2. Originele verpakking
  3. Onbeschreven verpakking
  4. Onbeplakte verpakking
  5. Op tijd binnen 14 dagen na levering​

geretourneerd worden (de 5 O’s)
Een Outlet bestelling kan NIET retour.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Berenpop tegels en sanitair BV zal de aankoopsom terugboeken op de rekening waarmee u de betaling deed.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. 
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Berenpop tegels en sanitair BV kenbaar te worden gemaakt.
Gebruikt u hiervoor ons retourformulier. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren.
Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Berenpop tegels en sanitair BV heeft gedaan.
Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourontvangst van de retourzending aan u terugbetaald.
Om het retourformulier in te vullen klikt u hier

Retouradres:

Berenpop tegels en sanitair BV
afdeling retouren
het Rondeel 10
6219 PG MAASTRICHT
NEDERLAND